Jocul de masă despre Tesla vs. Edison

Tesla vs Edison - War of currents este un joc de masă despre dușmănie între cei doi oameni de știință. Nikola Tesla (1856-1943), un inginer electrotehnic și inventator de origine croată, a murit virgin la vârsta de 87 de ani. La gestul unei tinere fete îndrăgostite să-l sărute, Tesla a revendicat în teroare. În ciuda tuturor, Tesla a fost un geniu. Și mulți spun asta Thomas Alva Edison El a avut tendința să profite de geniul extraterestru pentru a-l face să treacă de unul singur.

A fost rezultatul unui popular proiect de micro-patronaj din Kickstarter pentru 2 și 5 jucători, care va trebui să își demonstreze potențialul ca inventatori, dar și ca antreprenori care construiesc rute, generează brevete și se mișcă între investitori pentru a câștiga încrederea pieței.

Participanții vor avea ajutorul unor personaje din epocă, cum ar fi George Westinghouse (Întreprinzătorul care a achiziționat brevetele Tesla și care s-a confruntat cu adevărat cu Edison cu Westinghouse Electric). Ada Lovelace, primul programator din istorie sau Michael Faraday De asemenea, sunt în joc. Sinopsisul jocului de masă este:

Dumneavoastră controlați o nouă companie (ceea ce se numește acum start-up) în primele zile ale industriei electrice din Statele Unite. La început ai doar inventatorul tău principal, unele acțiuni și ceva bani. În timpul jocului vei angaja alți tehnicieni celebri și oameni de afaceri care să lucreze pentru tine. Fiecare dintre personajele proeminente ale jocului are propriile sale caracteristici, iar inventatorii au și propriile lor abilități speciale. Acțiunile pe care le întreprindeți pentru a face această echipă excepțională de personaje istorice vor determina soarta companiei dvs. Există patru obiective în joc: atribuiți proiectele electrice ale companiei dvs., avansați din punct de vedere tehnologic, investiți în relații publice pentru a îmbunătăți opinia publică a companiei dvs. sau tehnologiile pe care le folosește și vindeți și cumpărați acțiuni. Va trebui să acordați atenție tuturor, dar puteți câștiga jocul specializându-vă într-una sau două la alegere sau să încercați să construiți o companie mai echilibrată. Tu decizi.