NASA comandă un prototip pentru a explora Titan

Companiile Global Aerospace Corporation și Northrop Grumman au primit comanda de la NASA formată din dezvolta un prototip al unui nou model de sondă care poate explora atmosfera și să cerceteze suprafața de joasă altitudine a Titanului, cel mai mare satelit din Saturn.

Sonda va fi numită Aerobot cu aripi Titan și va fi un amestec de balon și parapantă. Cu greu va consuma energie și va fi extras dintr-o sursă radioizotopă.

Pe lângă cele de mai sus, Aerobot cu aripi Titan Acesta va include un nou sistem de flotabilitate care vă va permite să parcurgeți distanțe lungi prin planificare.

De ce Titan

Mai multe studii sugerează că Titan ar putea prezenta tectonica plăcilor și condițiile adecvate pentru apariția moleculelor prebiotice. În plus, Titan are o atmosferă densă și lacuri și mări de hidrocarburi în stare lichidă.

Deși sonda Huygens El era deja pe acest satelit al planetei uriaș faimos pentru inelele sale, descoperirile sale nu sunt suficiente pentru a determina dacă există viață sau posibilitățile unei viitoare misiuni cu personalitate.

Video: Thorium. (Februarie 2020).