Datorită gunoiului, animalele călătoresc în țări separate de oceane

Multe tone de animale vii au plutit din Japonia în Oregon peste gunoi. Trash este noul Titanic sau Arca lui Noe. Resturile de cayucos pentru migrarea animalelor.

Transport de gunoi

Ceea ce a venit în Oregon a fost o bucată mică de câteva tone gunoi de plastic aruncat în mare în 2011, în urma unui cutremur și a unui tsunami ulterior în Japonia, potrivit unui nou studiu publicat în știință.

Nevertebrate, cum ar fi viermul japonez și crabul asiatic, și chiar unele specii de pești, au colonizat dărâmăturile, formând insule plutitoare de gunoi și creaturi de mare.

Aceste grămezi plutitoare au parcurs mai mult de 4.350 de mile pentru a ateriza pe coastele Statelor Unite. Au început să apară la sfârșitul anului 2011 și vor continua cu siguranță în anii următori. Aceste mormane de pasageri poartă amenințarea unei invazii străine de către creaturi care ar putea prospera în ecosistemele vulnerabile din Statele Unite.

Și sunt un semn al milioanelor de tone de gunoi din plastic care circulă peste ocean și ar putea transporta organisme în întreaga lume, sporind problema mediului a speciilor invazive.